Volkswagen Caddy Alltrack

Publicerad 2015-09-17


Volkswagen erbjuder förhöjda och mer stryktåliga versioner av nästan alla sina modeller, så även populära arbetsbilen Caddy, då kallad Cross Caddy. I våras visades en ansiktslyft version av Caddy med delvis nytt utseende men framförallt en ny instrumentbräda.
    
För Caddy ger Alltrack-behandlingen bilen ettt lite aggressivare utseende. Den får svarta kanter runt hjulhusen, svarta trösklar och stötfångare med hasplåtar i plast i underkant. På taket tillkommer rails i silver och baktill syns de mörktonade lampglasen.
    


Inne i kupén får Caddy Alltrack en tåligare tygklädsel, pedalställt i aluminium och läderklädd ratt, växelspak och handbromsspak. Medan Golf och Passat Alltrack levereras med fyrhjulsdrift som standard ska man kunna få sin Caddy


    
Alltrack med fram- eller fyrhjulsdrift. Utbudet av bensinmotorer spänner från 84 till 125 hästkrafter och det finns dieselmotorer med 75 till 150 hästkrafter. Caddy Alltrack börjar säljas i Europa mot slutet av året, svenska priser är ännu inte fastställda.

Dela med dina vänner!